Skip to content

Jurnalista Andreea Popescu (25 ani) se lupta pentru viata ei (diagnosticata cu tumora maligna de os femural cu invazie a muschiului)

Scris de Dan

Descrierea cazului

Tanara jurnalista Andreea Popescu a fost diagnosticata la 25 de ani cu tumora maligna de os femural cu invazie a muschiului. Ea a plecat sambata, 2 octombrie, in Turcia, unde a fost supusa unei interventii chirurgicale extrem de delicate, Andreei fiindu-i montata o proteza la piciorul drept, dupa ce medicii i-au inlaturat o parte din muschiul si osul femural afectate de tumora maligna. Cu toate acestea, starea sa postoperatorie este foarte buna, organismul a acceptat corpul strain, iar medicii au anuntat familia ca o vor externa pe Andreea la inceputul saptamanii viitoare. Dupa doua saptamani de refacere, ea va incepe seria celor 14 sedinte de chimioterapie.

Suma necesara

Din pacate, costurile operatiei sunt cu mult peste limitele ei financiare: 25.000 de euro interventia chirurgicala de extirpare a zonei tumorale si montarea unei proteze, plus 42.000 de euro insumand 14 sedinte de chimioterapie.

Artistii au facut super show pentru Andreea Popescu

Colegii ei de la CANCAN au pornit o lupta contra cronometru pentru a strange banii necesari prin campania “Am o poveste pentru tine”. In acest scop, ziarul a organizat miercuri, 5 octombrie, un eveniment caritabil in Club Princess la care au participat: Dan Teodorescu, Mihai Margineanu, Marius Mihalache, Florin Chilian, Deepcentral, Alexandra Ungureanu & Crush, Smiley, Natalia Barbu, Alex Velea, Catalin Josan, Corina, Lucian Viziru, Nick Kamarera & Alinka, Anna Lesko, Delia si Guess Who. Daruirea lor si faptul ca au ales sa se alature pro bono acestei cauze au avut un efect neasteptat asupra publicului, participantii donand bani in cele doua urne, una dintre acestea fiind plimbata pe la toate mesele de Marina Dina. La finalul show-ului, redactorii CANCAN, alaturi de rudele Andreei Popescu, au tras linie, au numarat si au transformat in euro banii din urne, suma totala fiind de 8.049, dintre care peste 2.000 au fost stransi din vanzarea bratarilor de cauza “Soul Bracelets”.

Donatii

Pentru donatii in LEI puteti depune banii in contul:
RON RO18BTRL04601201S65262XX deschis la Banca Transilvania, Sucursala Iuliu Maniu, pe numele Andreea Popescu

Pentru donatii in EURO puteti depune bani in contul:
RO21 RZBR 0000 0600 1118 9159 COD SWIFT: RZBRROBU deschis la Banca Raiffeisen, Sucursala I. C. Brătianu, pe numele Bogdan Fireteanu

Donatii online:
http://www.maimultverde.ro/cms/andreea-popescu

Romtelecom:
0900.900.280 – 2 euro
0900.900.282 – 5 euro
0900.900.284 – 10 euro

Comentarii

Spuneti-ne parerea dumneavoastra.

Nu exista comentarii pentru acest articol.

Adauga un comentariu

Completati formularul.