Skip to content

Ionela are nevoie de gimnastica recuperatorie – Parapareza spastica

Scris de yoli

.

“Aceasta este povestea unui inger de fetita,in varsta de aproape 9 ani, Ionela-Stefania. Pe mama ei o cunosc de cand am venit in aceasta zona. O femeie inca tanara, dar clar imbatranita de griji si necazuri. Ionela este colega de gradinita cu fetita mea. Daca reuseste sa faca terapia recomandata periodic in aceasta vara, din septembrie va merge la scoala. Doar sa ii rostesti cuvantul scoala ca se lumineaza toata.

S-a nascut in liftul maternitatii (specificat chiar si in acte!!)la 6 luni si 2 saptamani. La varsta de un an si jumatate, mama ei a observat ca nu avea nici un pic de stabilitate in picioare. A fost internata la Bucuresti si la Oradea si i s-a pus crudul diagnostic: Parapareza spastica, retard psihic usor, retard motor, strabism convergent ochiul drept od, tulburari de statica vertebrala, picior plat valg bilateral, app de prematuritate si suferinta. Se citeste pe fata ei suferinta, pentru ca nu este ca ceilalti copii.
.
Ca urmarea a scrisorii medicale, Ionelei ii este recomandata periodic gimnastica recuperatorie. S-au dus doar acum doi ani la Oradea, si atat deoarece nu au avut bani.
Sunt oameni simpli, saraci dar foarte credinciosi. Rodica, mama este casnica iar tatal lucreaza momentan la un gater, platit cu ziua.
.
Va multumesc din suflet ca v-ati facut timp sa cititi aceste randuri, si daca se poate haideti impreuna sa ajutam acest pui mic.
.
Cont deschis la BCR Orsova
Mladin Gheorghita Adrian
RO 95 RNCB 0181090915780002
Inca o data va multumesc.”
.
.

Comentarii

Spuneti-ne parerea dumneavoastra.

Nu exista comentarii pentru acest articol.

Adauga un comentariu

Completati formularul.